prefabrik ev Options

Wiki Article

Her iklimde enerji tasarrufuyla kullandıkça kazandırır. İmarlı arsaya prefabrik ev nasıl yapılır?

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı sıra duvarlar arası 16 dansti yoğunluklu strafor ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

12. Adım ; Mutfak dolabınızı ve tüm mobilyalarınızı evinize koyarak yaz kış evinizde rahatlıkla oturabilirsiniz.

Prefabrik ev daha önceden yapılmış bir planlamaya göre hazır elemanların sahada bir araya getirilmesi yöntemine verilen isimdir.

Betonarme bina üzerine prefabrik ev inşa edilebilir ancak dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. İlk olarak; donatı iyi durumda olmalı ve yapı prefabrik evin ağırlığını kaldırabilecek sağlamlıkta olmalıdır.

Prefabrik evlerin imarsız arsaya yapılabilmesi için bu tür şartların sunulmasının sebebi de prefabrik ev modelleri bu. Özetle; prefabrik evler de geleneksel yapılarla aynı tanıma girdiği için istisna bir durum söz konusu olmuyor.

Bunun yanı sıra betonarme yapılarla karşılaştırdığımızda prefabrik evler ve fiyatları daha uygun kalmaktadır. Prefabrik evler deprem bölgelerinde ve hobi evleri olarak kullanılmaktadır. Bu evlerin malzeme kalitesi ve prefabrik prefabrik ev fiyatları evler ve fiyatları Nova Prefabrik güvencesi altındadır.

İkinci örneğimizde varsayalım ki prefabrik evin inşa edileceği bölge tropikal iklim koşullarının hakim olduğu yazları prefabrik ev sıcak ve kurak geçen bir bölge olsun. Bu durumda probleminiz evinizin içini serin tutmak olacaktır.

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı modern day tesislerde tam malzeme kullanımıyla üretilen Karmod prefabrik yapılar zamandan, işçilik giderlerinden ve enerji harcamalarından tasarrufla kazandırıyor.

Montaj ekiplerimiz prefabrik ev modelleri alanında uzman kişilerden oluşmaktadır. Yıllarca prefabrik ev yapmakta olan ve montaj işlerini dikkat ve özenle yapan ekiplerimiz bu konuda oldukça hassastır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu prefabrik yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çOkay daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Prefabrik evlerin m2 fiyatları kat sayısı, oda sayısı ve malzeme kalitesine göre fiyatları değişmektedir. Her firmanın yapmış olduğu prefabrik ev kalitesinin aynı olmadığını hatırlatmak isteriz.

Report this wiki page